Image is missing!

10 gode grunde til at vælge XMP44 fra AUDAC

XMP44 er et professionelt lydsystem fra AUDAC med 4 SourceCon™ interface-slots, hvor et væld af ekstra moduler kan installeres. F.eks. kan FM-tuners og DAB & DAB+ tuners, internetradio-tuners, voice-file-interfaces og meget mere installeres. Den fleksible arkitektur tillader kombination af op til fire kilder. Muligheden for at benytte af alle fire moduler samtidig gør XMP44 til et kompakt, multikilde-system og den perfekte udvidelse til ethvert multizone-system. 

10 gode grunde til at vælge AUDAC XMP44

 1. En komplet kombination af inputs

XMP44 er et kompakt og fleksibelt audio modulsystem, hvor du kan installere op til 4 moduler/lydkilder efter eget valg.

 1. Plug and play implementering

Takket være SourceCon™-teknologien kan installationen af modulerne nemt gøres ved at skubbe modulerne ind i styreskinnerne, mens der oprettes forbindelse ved hjælp af interface slotsporet. Dette giver en enkel og hurtig installation, uden at der kræves yderligere interne ledninger.

 1. USB-interface til hvert modul 

XMP44 har fire USB-grænseflader, hvoraf én kan benyttes til opdateringer. De andre grænseflader muliggør afspilning eller opbevaring af medie- og stemmefiler.

 1. RS232 og TCP / IP-kommunikation

XMP44 har både RS-232 og TCP / IP-kommunikationsporte, som muliggør systemintegration med ethvert AV-system.

 1. AUDAC Touch™ styrbar

XMP44 kan styres via programmet AUDAC Touch™ til smart-enheder. Det garanterer total systemkontrol og konfiguration fra enhver enhed på ethvert sted til enhver tid.

 1. Dante™ kompatibel

XMP44 kan udvides med det valgfrie Dante™ ANX44 interface, der tillader afsendelse af lav-latency-lyd af høj kvalitet over et standard Ethernet-netværk.

 1. Brugervenligt frontpanel

Kontrollerne og indikatorerne på enhedens frontpanel garanterer en intuitiv og brugervenlig betjening, hvilket giver mulighed for problemfri drift og konfiguration for selv uerfarne brugere.

 1. Kan styres fra enhver webbrowser

Takket være den integrerede HTML5 web interface kan XMP44 styres via enhver standard webbrowser.

 1. Pladsbesparende løsning

XMP44 er det mest kompakte audio-system på markedet, som pakker funktionerne fra fire komplette medieafspillere ind i et enkelt kabinet.

 1. Udvidelsesmuligheder i fremtiden.

XMP44 er AUDAC´s mest alsidige audio-system med et stadig voksende udvalg af moduler.

 • - Varenummer: AU-TMP40

  Audac FM radio modul m/ RDS til XMP44 og MFA-serie

  levering: 1 - 2 dage
  TMP40 er en tuner med verdensomspændende FM-band-understøttelse som tilbyder SourceCon™ modulærteknologi. Når enheden sættes ind i en port installeres den med det samme og er klar til brug.
  DKK
  775,00
 • - Varenummer: AU-IMP40

  Audac Internet radio modul til XMP44 og MFA-serie

  levering: 1 - 2 dage
  IMP40 er en professionel internet/radioafspiller med SourceCon™ modulærteknologi. Denne unikke teknologi garanterer plug&play-implementation med enhver kompatibel enhed.
  DKK
  2.062,50
 • - Varenummer: AU-XMP44

  Audac modul audio system til 4 stk. moduler 19"

  levering: 1 - 2 dage
  XMP44 er et professionelt lydsystem med 4 SourceCon™ interface-kortspor hvor et væld af ekstra moduler kan installeres. F.eks. kan FM-tuners og DAB&DAB+ tuners, internetradio-tuners, voice-file-interfaces og meget mere installeres.

  Ring for pris
 • - Varenummer: AU-MMP40

  Audac MP3 player & recording modul til XMP44 og MFA-serie

  levering: 1 - 2 dage
  MMP40 er en professionel medie-afspiller & recorder med SourceCon™ modulærteknologi. Denne unikke teknologi garanterer plug&play-implementation med enhver kompatibel enhed.
  DKK
  1.403,75
 • - Varenummer: AU-FMP40

  Audac Voicefile player modul til XMP44 og MFA-serie

  levering: 1 - 2 dage
  FMP40 er en professionel voice-file media-player udstyret med SourceCon™ modulær teknologi. Denne unikke teknologi garanterer plug&play-implementation med enhver kompatibel enhed.
  DKK
  1.515,00