Image is missing!

10EaZy: Et danskudviklet lydtryksmålingssystem

10EaZy er et lydtryksmålingssystem udviklet i Danmark af lydteknikere til lydteknikere. I stedet for at agere politimand over for den ansvarlige for lydniveauet, har SG Audio udviklet en løsning, der rent faktisk er et stykke værktøj, som ikke blot siger fra, når det er for højt, men også advarer i god tid og ydermere giver grønt lys, hvis der stadig skulle være luft til kraftigere passager i en performance.

Med en kombination af kalibreret hardware og software, er 10EaZy et yderst stabilt og pålideligt integreret system, man kan stole på - selv når der laves et hurtigt setup på en fremmed PC.

Målinger kan således nemt og ukompliceret bruges til at dokumentere og monitorere lydniveauer i en hvilken som helst situation. Selv om 10EaZy primært er tiltænkt til at holde snor i FOH-teknikeren i forbindelse med afvikling af koncerter, er det bestemt ikke kun her, det er effektivt – også vedvarende støjgener på byggepladser, i diskoteker og i skoler og institutioner kan dokumenteres og reguleres med 10EaZy-system.

Med dette prisvenlige system kan du på en let og overskuelig måde overholde gældende arbejdsmiljøregler og holde FOH-teknikeren i kort snor, på alt lige fra club- til festivalscener - for slet ikke at snakke om byggepladser og børnehaver.Alt sammen munder naturligvis ud i, at vi allesammen ønsker, at slutbrugeren (publikum, barnet, arbejderen, etc.) forlader stedet med en god oplevelse – og har lyst til at komme igen.

10EaZy systemet fås overordnet i 3 versioner:

1. 10EaZy SW – software licens til 10eazy softwaren med de samme features som et class 2 system giver adgang til – dog uden hardware USB device og målemikrofon. Dette kræver, at den mikrofon og det lydkort der anvendes, skal kalibreres inden brug hver gang for at levere retvisende målinger.

2. 10EaZy RT – entry level målesystem med USB device og kalibreret målemikrofon – dog med begrænsede software-features på områder såsom logfiler m.m.

3. 10EaZy class 2 eller class 1 compliant systemer – full feature software inkluderer muligheder for at logge afviklingsfiler til brug som dokumentation efterfølgende.Den eneste forskel på class 1 og class 2 systemerne er tolerancen hvormed målemikrofonen er kalibreret og det vil typisk kun gøre en forskel i extreme målemiljøer – tænk; atombombeprøvesprængninger, på månen, på toppen af Mount Everest, midt i en hedebølge i Saharaørkenen, på Nordpolen eller på bunden af Marianergraven. Class 1 compliant målinger kan dog være nødvendigt hvis målingerne skal bruges som dokumentation til eksempelvis offentlige myndigheder, audiokonsulenter eller juridisk brug.

 

 • 10EaZy lydtryks målesystem RT class 2
  - Varenummer: 10EAZY-RT-CLASS2

  10EaZy lydtryks målesystem RT class 2

  levering: 1 - 2 dage
  Class 2 er en budget venlig software version "entry level", højkvalitets klasse 2 hardware med en reduceret softwaren version. Vælg 10EaZy RT, hvis dine krav er en overkommelig, intuitiv måleopløsning for at skabe opmærksomhed under arrangementet og en simpel måle rapport med angivelse af de vigtigste målværdier.
  DKK
  14.052,50
 • 10EaZy lydtryks målesystem class 1
  - Varenummer: 10EAZY-CLASS1

  10EaZy lydtryks målesystem class 1

  levering: 1 - 2 dage
  Class 1 er en fuldt udstyret software version, herunder omfattende logfil til minut for minut, evne til at oprette metadata ved hjælp af funktionaliteten "løbende orden" samt at holde notater til senere brug af "logfilen" -funktionen. Den komplette software leveres med RTA i 1/1 oktav fuld rækkevidde eller 1/3 oktav lavfrekvensområde.
  DKK
  19.687,50
 • 10EaZy lydtryks målesystem class 2
  - Varenummer: 10EAZY-CLASS2

  10EaZy lydtryks målesystem class 2

  levering: 1 - 2 dage
  Class 2 er en fuldt udstyret software version, herunder omfattende logfil til minut for minut, evne til at oprette metadata ved hjælp af funktionaliteten "løbende orden" samt at holde notater til senere brug af "logfilen" -funktionen. Den komplette software leveres med RTA i 1/1 oktav fuld rækkevidde eller 1/3 oktav lavfrekvensområde.
  DKK
  16.865,00
 • 10EaZy software
  - Varenummer: 10EASY-SW

  10EaZy software

  10EaZy SW giver dig de samme softwarefunktioner som vores 10EaZy RT klasse 2 system. IEC klasse compliance kan ikke garanteres for måling, da du bruger din egen hardware / lydkort. Hvis du har en kalibrator og er på jagt efter en intuitiv måde at overvåge dit lydniveau under en begivenhed, kan 10EaZy SW være svaret for dig.
  DKK
  2.095,00