Image is missing!

6 grunde til at vælge AMP203 fra AUDAC

AUDAC Touch ™ 2-kompatibel

AMP203 Dante mini stereoforstærker kan kontrolleres fuldstændigt gennem AUDAC Touch™ 2. AUDAC Touch™ er en komplet, men brugervenlig app, der tillader nem zonekontrol, lydstyring og meget mere fra et brugerdefineret interface.

Kompatibel med AUDAC Touch ™ 2.2.2 eller nyere.

Power gennem Ethernet

AMP203 Dante mini stereoforstærker bruger PoE, hvilket sikrer, at forstærkeren modtager både strøm og signal gennem et enkelt netværkskabel. På denne måde maksimeres fleksibiliteten, mens den nødvendige kabling holdes på et minimum.

Kompakt konstruktion

AMP203 Dante mini stereoforstærker bruger ekstrem energieffektiv teknologi, så den kan placeres i et meget kompakt kabinet. Dette sikrer, at støj forårsaget af en blæser let kan fjernes.

Monteringsmuligheder

Forskellige monteringsmuligheder gør det muligt at montere AMP203 under et skrivebord, i et skab, på væggen, på toppen af ​​et faldloft eller til et 19 " rack. Dette gør AMP203 til den perfekte løsning til små og mellemstore applikationer i forretnings- og andre detailmiljøer.

Touchlink ™ -teknologi

AMP203 Dante mini stereo forstærker har den splinternye Touchlink™ teknologi. Dette geniale system, der kan bruges til at oprette virtuelle zoner ved at forbinde flere TouchLink™ -kompatible enheder som f.eks. AMP203 sammen med hinanden.

Decentraliser dit system

Ved hjælp af AMP203 Dante mini stereoforstærker i kombination med AUDAC Touch ™ 2-appen er det muligt at skabe et decentraliseret multi-zone system. Ved blot at tilslutte AMP203 til det lokale netværk og tilslutte højttalerne, kan en ny zone introduceres til dit system.

 • - Varenummer: AU-AMP203

  Audac Dante mini forstærker stereo 2 x 30W

  levering: 1 - 2 dage
  AMP203 er en revolutionerende lille forstærker med netværksindgang via Dante eller AES67, der giver en komplet medienetværksløsning til at distribuere ukomprimeret lyd via standard Ethernet-netværk med næsten nul-latenstid, samtidig med at alle andre data kan forbindes på det samme netværk.
  DKK
  5.297,50