Image is missing!

Ny Komplete Kontrol keyboard-serie fra Native Instruments

Native Instruments har lanceret en ny Komplete Kontrol keyboard-serie: A-serien, der fås med 25, 49 eller 61 semi-vægtede tangenter.

Den nye serie er spækket med lækker software, der normalt ikke er inkluderet i keyboards i denne prisklasse:

• Komplete Kontrol software
• MASCHINE Essentials 
• Instrumenter – to kraftfulde synths og to pianoer:
  Monark 
  The Gentleman
  Reaktor Prism
  Scarbee Mark I

Så helt fra begyndelsen er du udstyret med alt, hvad du behøver for at komme i gang med musikproduktion – helt nøjagtigt mere end 4.500 lyde og 9,7 GB indhold.

A-serien kan integreres med Komplete og NKS-plug-ins samt MASCHINE, Logic Pro X, GarageBand, Nuendo og Ableton Live.A-serien kan integreres med Komplete og NKS-plug-ins samt MASCHINE, Logic Pro X, GarageBand, Nuendo og Ableton Live.

 

Komplete A-serien gør musikproduktion hurtigt, sjovt og intuitivt. Med flere hundrede presets at vælge imellem, kan det være noget af en opgave at finde den helt rigtige lyd, men alle KOMPLETE- og NKS- presets er allerede mappede og taggede og der er endda preview på, hvilket sparer dig for fuld loading af de forskellige instrumenter.

Essentielle parametre som envelope controls og filter cutoffs vises øjeblikkeligt på OLED-displayet, når du rører den tilsvarende knap, hvilket betyder, at du altid har styr på, hvad du justerer, uanset om det er kHz, dB eller BPM.

Komplete A-serien har Smart Play features, så du skal ikke bekymre dig om at ramme en forkert tone. Det vil sige, at hvis du trykker på en tangent, som ikke passer i toneart, så spiller keyboardet den tone, der ligger nærmest.

Se hele Native Instruments' udvalg af keyboards: 
https://www.scsound.dk/musikinstrumenter/keyboard-2/usb-midi-keyboards?f=b[55]

NB: A-serien forventes at komme på hylderne i oktober, men du kan forudbestille allerede nu.