Image is missing!

Tascam og Lewitt vælger SC SOUND som distributør i Danmark og Sverige

Japanske Tascam har altid været garant for høj kvalitet, og med disse produkter har vi udvidet sortimentet til både musik-, foto- og broadcast-markederne – blandt andet med håndholdte recordere. Tascam’s europæiske afdelingschef, Guido Broehl, er begejstret for det nye samarbejde; ”Tascam har et bredt sortiment af high-end produkter, og for os er det vigtigt, at have en partner som er repræsenteret i alle kernesegmenter”. Se Tascam-sortimentet

Lewitt er en relativ ung mikrofonproducent – firmaet er stiftet i 2010 og har base i Østrig. Firmaet producerer mikrofoner i høj kvalitet rettet mod live- og recording markedet. Udvalget tæller blandt

andet rørmikrofoner og en komplet drumkit-bundle med både dynamiske og kondensator-mikrofoner. Lewitt’s produkter er en naturlig forlængelse af SC SOUND’s virke i det professionelle live-marked, hvor vi i forvejen har brands som Adamson og Allen & Heath. Se Lewitt-sortimentet

Kontakt os på tlf. +45 43 99 88 77 eller mail@scsound.dk, hvis du har behov for yderligere information om produkterne.

 

 • - Varenummer: TAS-DR05V2

  Tascam DR-05V2 håndholdt stereo optager

  levering: 1 - 2 dage
  DR-05 tilbyder transportabel, højkvalitets stereo-optagelse i MP3 eller WAV-format - inkluderer 96 kHz/24-bit lyd - benytter microSD eller microSDHC-media. Et par A/B-orienterede omni-direktionale mikrofoner kan håndterer op til 125 dB SPL med en sensitivitet som opfanger enhver detalje. To AA-batterier kan drive enheden i mere end 17 timer, selv mens den optager CD-kvalitet.
  DKK
  729,00
 • - Varenummer: TAS-DR22WL

  Tascam DR-22WL håndholdt stereo optager

  levering: 1 - 2 dage
  DR-22WL er en strømlinet model med et brugervenligt interface. Den er ideel til akustiske instrumenter. Enheden kan også bruges til andre applikationer end musik som f.eks. lydoptagelse til video med et digitalt SLR-kamera. Den tilbyder også avancerede Wi-Fi-funktioner som gør den trådløs, i stand til streaming-playback og filoverførsel.
  DKK
  998,00
 • - Varenummer: TAS-DR40V2

  Tascam DR-40 v2 håndholdt stereo optager

  levering: 1 - 2 dage
  DR-40 tilbyder 4-sporsoptagelse, justerbare kondensatormikrofoner, XLR-mikrofon-inputs og forlænget batterilevetid. De interne mikrofoner kan justeres fra XY til AB-positioner og hjælpe brugeren med optagelse af lydkilden. Enheden passer med balancerede XLR eller 6,3 mm line-inputs ved brug af låsende Neutrik combo-jacks. DR-40 accepterer SD og SDHC-kort på op til 32 GB og et 2 GB-kort er inkluderet.
  DKK
  1.258,00
 • - Varenummer: TAS-DR60DMK2

  Tascam DR-60Dmk2 Audio recorder til DSLR

  levering: 1 - 2 dage
  DR-60DMK2 er en kompakt, 4-spors lydoptager til brug med en digital single-lens reflex (DSLR), eller et digital single-lens mirrorless (DSLM) kamera som en del af et videosystem. Den kan monteres direkte på et kamera og tilbyder et væld af lyd-inputs og outputs som tillader optagelse af højopløst lydmateriale parallelt med, men separat fra kameraet og dets video-data.
  DKK
  1.462,00
 • - Varenummer: TAS-DR701D

  Tascam DR-701D Audio recorder til DSLR

  levering: 1 - 2 dage
  DR-701D inkluderer et timecode-input og en timecode- generator for nem synkronisering med SMPTE-generator, kamera eller smart-slate. HDMI in og out lader et DSLR-kamera optage på begge enheder og video-clock forhindrer afdrift mellem lyd og billede. Fire mikrofonsignaler kan optage individuelt og mixes til en stereo-kanal, seks optagelseskanaler ialt. Den letvægtige chassis er fremstillet fra en magnesiumlegering.
  DKK
  4.238,00
 • - Varenummer: TAS-DR70D

  Tascam DR-70D Audio recorder til DSLR

  levering: 1 - 2 dage
  DR-70D er en kompakt audio-recorder som lader brugeren skabe lydoptagelser i høj kvalitet parallelt med sin film, eller videooptagelserne. Enheden kan monteres direkte imellem et stativ og kameraet, eller oven på kameraet. Med to indbyggede mikrofoner er DR-70D med det samme klar i enhver standardsituation. Den tilbyder også fire XLR/TRS combo-jacks som kan benyttes til at optage fire kanalers lyd, med sublim lydkvalitet ved brug af professionelle mikrofoner.
  DKK
  2.228,00