US-HR USB-lydkort modeller fra Tascam

US-HR-serien fra TASCAM består af 3 innovative USB-lydkort med høj lydopløsning. De tre modeller er - US-1x2HR, US-2x2HR og US-4x4HR - Disse 3 audiointerfaces inkorporerer et væld af funktioner, inklusiv 24-bit / 192 kHz audio, ultra-lav latenstid (4 sample driver buffer), Ultra-HDDA mikrofon-forforstærkere med + 48V Phantompower for overlegen lydkvalitet. Der er også inkluderet hele 3 softwarepakker bestående af: Steinberg's Cubase LE / Cubasis LE 3 og IK Multimedia SampleTank 4 SE. 

Disse lydkort er designet til brug i en lang række miljøer og er et godt valg for nybegyndere såvel som professionelle til podcasting- og webcasting-applikationer.US-HR-serien understøtter (Windows, Mac, iOS, iPad OS), samt OBS-streaming-software. De forbindes via en USB Type-C-forbindelse med et inkluderet USB CA-kabel og en USB-strømforsyning.Interfacene kan benyttes med både dynamiske og kondensatormikrofoner.

US-1x2 er en 1-input/2-output USB lyd/MIDI-interface perfekt til nybegyndere. Den tilbyder seriøse optagelsesegenskaber med 192 kHz kvalitet med brugervenligheden i højsædet. Mic preamps er nøglen til sublim lydkvalitet og US-1x2HR tilbyder Ultra-HDDA mic-preamps med 128 dBu EIN rating som betyder den har et meget lavt støjniveau. På grund af den brede dynamiske vidde kan interfacen både bruges sammen med dynamiske og kondensatormikrofoner. Dette gør enheden optimal til optagelse af vokal, piano og akustiske guitarer

US-2x2 er en 2-input/2-output USB lyd/MIDI-interface perfekt til nybegyndere. Den tilbyder seriøse optagelsesegenskaber med 96 kHz/24-bit kvalitet med brugervenligheden i højsædet. Mic preamps er nøglen til sublim lydkvalitet og US-2x2 tilbyder Ultra-HDDA mic-preamps med 125 dBu EIN rating som betyder den har et meget lavt støjniveau. På grund af den brede dynamiske vidde kan interfacen både bruges sammen med dynamiske og kondensatormikrofoner. Dette gør enheden optimal til optagelse af vokal, piano og akustiske guitarer. US-2x2 kan benyttes sammen med DAW-applikationer, den kan også benyttes som en lyd-interface med iPads og andre populære iOS-enheder, ved brug af en Apple Lightning-to-USB kamera-adapter (en ekstra AC-adapter er nødvendig når US-2x2 benyttes sammen med iOS-enheder).

US-4x4 er en 4-input/4-output USB lyd/MIDI-interface perfekt til nybegyndere. Den tilbyder seriøse optagelsesegenskaber med 96 kHz/24-bit kvalitet med brugervenligheden i højsædet. Mic preamps er nøglen til sublim lydkvalitet og US-4x4 tilbyder Ultra-HDDA mic-preamps med 125 dBu EIN rating som betyder den har et meget lavt støjniveau. På grund af den brede dynamiske vidde kan interfacen både bruges sammen med dynamiske og kondensatormikrofoner. Dette gør enheden optimal til optagelse af vokal, piano og akustiske guitarer. US-4x4 kan benyttes sammen med DAW-applikationer, den kan også benyttes som en lyd-interface med iPads og andre populære iOS-enheder, ved brug af en Apple Lightning-to-USB kamera-adapter (en ekstra AC-adapter er nødvendig når US-4x4 benyttes sammen med iOS-enheder).

 • - Varenummer: TAS-US1X2HR

  Tascam Audio interface US-1x2HR USB 2.0 24bit / 192kHz

  levering: 1 - 2 dage
  US-1x2HR er en kompakt og letvægts (623 gram) 1-input/1-output USB lyd/MIDI-interface perfekt til nybegyndere. Den tilbyder seriøse optagelsesegenskaber med 192 kHz/24-bit kvalitet med brugervenligheden i højsædet.
  DKK
  799,00
 • - Varenummer: TAS-US2X2HR

  Tascam Audio interface US-2x2HR USB 2.0 24bit / 192kHz

  levering: 1 - 2 dage
  US-2x2HR er en 2-input/2-output USB lyd/MIDI-interface perfekt til nybegyndere. Den tilbyder seriøse optagelsesegenskaber med 192 kHz/24-bit kvalitet med brugervenligheden i højsædet.
  DKK
  1.099,00
 • - Varenummer: TAS-US4X4HR

  Tascam Audio interface US-4x4HR USB 2.0 24bit / 192kHz

  levering: 1 - 2 dage
  US-4x4HR er en 4-input/4-output USB lyd/MIDI-interface perfekt til nybegyndere. Den tilbyder seriøse optagelsesegenskaber med 192 kHz/24-bit kvalitet med brugervenligheden i højsædet.
  DKK
  1.528,00