Image is missing!

Allen & Heath lancerer SQ-serien

 

En ny 96 kHz mixerserie!

Allen & Heath præsenterer sin nye 96 kHz mixerserie SQ, og starter ud med to modeller til Rental Live/AV og Installation.

SQ-5 og SQ-6 er baseret på Allen & Heath’s spritnye XCVI 96 kHz FPGA-engine, som skærer igennem markedet på lydkvalitet og den lave latency på blot

Det indbyggede SQ-Drive gør det nemt at optage 96 kHz stereo- og multispor direkte til en USB-enhed. SQ kan også tilsluttes en PC eller Mac via USB, hvor den fungerer som et 32x32 USB lydkort med MIDI og DAW Control-funktioner. Allen & Heath’s DEEP plug-in arkitektur giver mulighed for preamp- og kompressor-emuleringer – direkte på kanalerne – og på mixbusser uden at tilføre latency til systemet. SQ har også en fuldt ud integreret Automatic Mic Mixer (AMM), til håndtering af konferencer, paneldiskussioner og tv-produktion.

 

 

”SQ er en super løsning for AV, corporate, udlejning- og installationsformål”, kommenterer Allen & Heath’s produktchef, Keith Johnson. ”De er kompakte, lyder fantastisk og kan mixe alt fra paneldiskussioner og op til et fuldt liveband-setup, og alt dette med utrolig lav latency og i 96kHz. Konsolen er desuden klargjort til DEEP-emuleringer, så når man registrerer sin SQ, får man en fantastisk rør-preamp med gratis, som normalt koster 149 dollars, og vi planlægger at udbyde endnu flere boutique-plugins i fremtiden”.

SQ-brugerinterfacet består af en kapacitiv touchskærm og en opsætning af oplyste rotary-knapper. Kanal- og mix-layout kan konfigureres efter brugerens eget ønske med farvedisplay og custom-navngivning på alle kanaler. SQ-5 har 8 softkeys, hvilket muliggør yderligere tilpasning af workflow, mens SQ-6 har 4 programmerbare drejbare kontrollere og displays, udover sine 16 softkeys.

SQ er midterpunktet i et økosystem af apps, I/O-expandere, lydnetværkskort og ”personal mixers” og giver mange muligheder for skalerbare systemkonfigurationer. SLink porten giver mulighed for tilslutning til en anden SQ eller endda et dLive system.

Se ProAV's anmeldelse af SQ-5 her: https://www.proavmagasinet.dk/magasinet/tests/lille-og-vaagenDer er flere videoer her: https://www.youtube.com/playlist?list=PLq3_zC_Xz0Pg94Yu1qioOEEJw2pxhdHP8

Se SC SOUND's sortiment af produkter fra Allen & Heath her: Se Allen & Heath-sortimentet

 

 • A&H SQ5 Digital mixer 48 kanaler
  - Varenummer: AHT-SQ-5

  A&H SQ5 Digital mixer 48 kanaler

  levering: 1 - 2 dage
  Allen & Heath SQ-5 digital mixer 48 kanaler. SQ-5 og SQ-6 er baseret på Allen & Heaths spritnye XCVI 96kHz FPGA-engine, som skærer igennem markedet på lydvalitet og den lave latency på blot <0.7ms.
  DKK
  18.240,00
 • A&H SQ6 Digital mixer
  - Varenummer: AHT-SQ-6

  A&H SQ6 Digital mixer

  levering: 1 - 2 dage
  SQ-5 og SQ-6 er baseret på Allen & Heaths spritnye XCVI 96kHz FPGA-engine, som skærer igennem markedet på lydvalitet og den lave latency på blot <0.7ms.
  DKK
  24.060,00