Image is missing!

ClearOne Versa Mediabar til 4K videokonference

Versa Mediabar fra ClearOne er en All-in-one lyd- og videooptagelsesenhed i professionel kvalitet, der kombinerer elegance og enkelhed i en soundbar med ClearOnes intelligente lydoptagelses- og 4K-kamerateknologi.

Mediabaren kommer indbygget med en kraftig højttaler, et 4K Ultra-HD 110° ultra vidvinkel kamera og et avanceret 4-elements 360° omnidirektionelt mikrofon-array med indbygget DSP til  Acoustic Echo Cancellation (AEC) og automatisk støj reduktion. 

 

 

Intelligent audio- og video teknologi plus ePTZ funktionalitet gør at mediabaren automatisk følger og tracker personerne som deltager i videomøderne. 

Ud over lyd- og videooptagelsen i professionel kvalitet har Versa Mediabar også en kraftig indbygget højttaler med Bluetooth-forbindelse, der gør det muligt at egere som en komplet konferenceløsning eller en Bluetooth-højttaler til improviserede opkald ved hjælp af enhver Bluetooth enhed. Disse attributter gør Versa Mediabar perfekt til populære skybaserede applikationer som Microsoft Teams, Zoom, WebEx, Google Meet og ClearOnes COLLABORATE Space.

Kontakt SC SOUND for mere information.