Nyt agentur - Cloud Electronics

Cloud Electronics, der er etableret i Sheffield, England, blev startet tilbage i 1970’erne med visionen ”clearly better sound”. Her 30 år senere, er de stadig en de mest markante producenter i audio-branchen, hvilket skyldes deres stadige fokus på udvikling, valg af kvalitets-komponeneter – og selvfølgelig – store viden og erfaring.

Cloud´s produktportefølje består af: Loftshøjttalere, højttalere til ophængning, væghøjttalere, mini-forstærkere, zone-mixere, 25v, 70v og 100v line forstærkere, multikanal forstærkere, bordmikrofoner, hovedtelefons distributionssystemer, samt limitere og kompressorer. 

Cloud’s produkter går alle gennem en fire-trins proces, der garanterer enestående pålidelighed og ydeevne.

Pålideligt design: Cloud designer deres produkter med afsæt i mange års praktisk erfaring fra audio-branchen.


Komponent valg: Hver komponent er nøje udvalgt og gennemtestet, da det er Cloud’s holdning, at det kun giver mening at vælge de absolut bedste komponenter til at bakke op om det udsøgte design. ALT skal kvalitetsmæssigt hænge sammen – ingen svage led – og dermed ingen nedbrud/fejl eller dyre serviceopkald.

Mekanisk/elektrisk test: Alle produkter gennemgår i samlings-fasen en række skrappe audio-præcisions-tests udført af erfarne test-ingeniører. 

Lydprøvning: Når produktet er færdigt, bliver det endnu en gang testet af lydeksperter. Kort sagt – hver en skrue eller switch bliver drejet eller trykket på, før det sendes ud fra fabrikken. Cloud står inde for deres produkter og bakker det op med en 5-års garanti på ALLE deres produkter.

Flere af Cloud´s produkter vil komme på lager og blive oprettet inden længe, men vi kan ved henvendelse skaffe alle deres produkter allerede nu. Se link til katalog længere nede.  

Download Cloud´s PDF-katalog HER 

 • - Varenummer: CL-Z4MK4

  Cloud installationsmixer Venue Z4 - 4 zoner

  Cloud Z4MK4 4 Zone Mixer Den nye Z4MK4 er den nyeste generation af den altid populære Z-Series Venue Zone Mixer. De nyeste opgraderinger omfatter en række nye funktioner, som gør Z4MK4 endnu mere fleksibel og installationsvenlig.

  Ring for pris
 • - Varenummer: CL-Z8MK4

  Cloud installationsmixer Venue Z8 - 8 zoner

  levering: 1 - 2 dage
  Den nye Z8MK4 er den nyeste generation af den altid populære Z-Series Venue Zone Mixer. De nyeste opgraderinger omfatter en række nye funktioner, som gør Z8MK4 endnu mere fleksibel og installationsvenlig.
  DKK
  11.740,00
 • - Varenummer: CL-MA40E

  Cloud miniforstærker 2 x 20W Ethernet 2 x line input

  MA40E er en mini forstærker, der leverer 2 x 20W stereoudgang ved 4O (lav impedans). Den er udstyret med en Ethernet- og RS232-grænseflade, to ledningsindgange og en indgangsport til indgangsport, der muliggør tilslutning af LM-2-vægindgangsmodulet og det nye Cloud BT-1F Bluetooth Audio Wireless-indgangsmodul.

  Ring for pris
 • - Varenummer: CL-MA40T

  Cloud miniforstærker 40 W 100 V, mono 2 x line input

  levering: 1 - 2 dage
  MA40T er en mini forstærker, der giver 40W Mono Output ved 25V / 70V 100V. Den er udstyret med en personsøgermikrofonindgang med adgangskontakter, en nyttig 70 / 100V lineindgang, yderligere to linjegange og en indgangsport til indgangsport, der muliggør tilslutning af LM-2-vægindgangsmodulet og den nye Cloud BT-1F Bluetooth Audio trådløst indgangsmodul.

  Ring for pris
 • - Varenummer: CL-MA40

  Cloud miniforstærker 40 W mono 1 mic og 1 line input

  levering: 1 - 2 dage
  MA40 er en mini forstærker, der giver 40W Mono Output ved 4O (lav impedans). Den er forsynet med en mikrofonindgang med EQ og indgangsstyringsjustering, yderligere to linjeindgange, en RL-1 fjernvægspladeforbindelse, musikdæmpningsforbindelse og dip switch-indstillinger, der giver linje 1 prioritet og mic prioritetskobling ud over at tænde / ud af RL-1 funktionaliteten.

  Ring for pris
 • - Varenummer: CL-MA40F

  Cloud miniforstærker 40 W mono 2 x line input /Facility port

  levering: 1 - 2 dage
  MA40F er en mini forstærker, der giver 40W Mono Output ved 4O (lav impedans). Den er udstyret med en personsøgermikrofonindgang med adgangskontakter, en nyttig 70 / 100V lineindgang, yderligere to linjegange og en indgangsport til indgangsport, der muliggør tilslutning af LM-2-vægindgangsmodulet og den nye Cloud BT-1F Bluetooth Audio trådløst indgangsmodul.

  Ring for pris
 • - Varenummer: CL-MA80

  Cloud miniforstærker 80W mono 1 mic og 1 line input

  levering: 1 - 2 dage
  MA80 er en kompakt miniforstærker, der leverer 80 W Mono Output ved 4O (lav impedans). Designet til integration i kommercielle lydinstallationer og AV-systemer, hvor de-centralisering af systemkomponenten er en fordel. Det er beregnet som en "installer og glemmer" komponent og er lille nok til at blive monteret i en væg eller loft tomrum eller direkte ved siden af en projektor, fladskærm eller højttaler.

  Ring for pris
 • - Varenummer: CL-MA80E

  Cloud miniforstærker 80W Ethernet, mono 2 line input

  levering: 1 - 2 dage
  MA80E er en miniforstærker, der leverer 80 W Mono Output ved 4O (lav impedans). Den bemærkelsesværdige funktionsforskel mellem "E" -versionen og resten af ??MA80-serien er Ethernet Web Brouser og RS232-kontrolgrænsefladen. Den er udstyret med en personsøgermikrofonindgang med adgangskontakter, to ledningsindgange og Facilitetsportindgang, der muliggør tilslutning af LM-2 Input Module Wall Plates og BT-1F Bluetooth Audio Wireless Input Module.

  Ring for pris
 • - Varenummer: CL-MA80FT

  Cloud miniforstærker 80W mono 2 line input 100V Facilityport

  levering: 1 - 2 dage
  MA80FT er en miniforstærker, der leverer 80 W Mono Output ved enten 4O (lavimpedans) eller 70 / 100V linje, der kan skiftes via bagdip-switche. Den er udstyret med en personsøgermikrofonindgang med adgangskontakter, en nyttig 70 / 100v lineindgang, en yderligere to-linjeindgang og en indgang til indgangsstik, som muliggør tilslutning af LM-2 Input Module Wall Plates og BT-1F Bluetooth Audio Wireless Input Module.

  Ring for pris
 • - Varenummer: CL-RL-1W

  Cloud volume panel RL-1, Hvid

  levering: 1 - 2 dage
  RL-1 remote volume level control er tilgængelig i sort eller hvid og er kompatibel med: Z-serien

  Ring for pris
 • - Varenummer: CL-RL-1B

  Cloud volume panel RL-1, Sort

  levering: 1 - 2 dage
  RL-1 remote volume level control er tilgængelig i sort eller hvid og er kompatibel med: Z-serien

  Ring for pris
 • - Varenummer: CL-CX261

  Cloud Zonemixer CX261 1 zone control mixer

  Cloud CX261 er en 1U rackmonterbar lydmixer, der er ideel til brug i barer, restauranter, kontorer, hoteller og andre anvendelsesområder, hvor nem kontrol af højkvalitets baggrundsmusik skal kombineres med et fleksibelt udvalg af paging-muligheder

  Ring for pris
 • - Varenummer: CL-CX263

  Cloud Zonemixer CX263 3 zone control mixer

  levering: 1 - 2 dage
  CX263 er den ideelle løsning til butik og restaurant installationer. Denne kompakte enhed har 6 line input og 2 mikrofon input med paging på Mic 1. CX263 har en stereo og to mono zoner. Linjeindgangene og mikrofonerne kan uafhængigt henføres til en hvilken som helst udgangssone på frontpanelet. Alternativt kan musiksignalerne på hver zone styres eksternt af RL-1 (kun niveau) eller RSL-6 (kilde og niveau).

  Ring for pris