Image is missing!

Ny serie af analoge mixere fra RCF

Analoge mixere med forbedrede professionelle funktioner. E-serien har preamps og EQ i studiekvalitet, kraftig Z-Core DSP med professionelle FX-optagelses- og afspilningsfunktioner.

Der er tre modeller; 12, 16 og 24 kanaler. RCF's E-serie redefinerer konceptet for professionelle analoge mixere med features som højkvalitets preamps, Single Control dynamiske kompressorer, semi-parametrisk firebånds-EQ (trebånds-EQ på E12) med overlegen præcision, digital driverløs USB-port til stereooptagelse og playback, USB-port (5V – 500 mA) til opladning af USB-enheder, tilslutning af lampe eller andre eksterne enheder samt integrerede Z.CORE DSP-effekter. Long throw faders – 100 mm (60 mm på E12). E-serien transformerer den power, der kendetegner en storformats-konsol ned til en bærbar og kompakt løsning.

Preamps
Specialkonstruerede højt-ydende preamps baseret på moderne teknologi og nøje udvalgte komponenter bidrager til en høj dynamik og en enestående klarhed i lyden. Re-designede Single Control dynamiske kompressorer på mic input-kanaler kontrollerer den dynamiske karakteristik på alle instrumenter og vokaler. 

Hi-Z instrument imputs
Hi-Z-indgangene er meget nyttige ved tilslutning af akustiske instrumenter med piezo transducere, passive elguitarer og bas med passive pick-ups eller stompbokse. Der er to Hi-Z indgange, hvilket eliminerer behovet for DI-bokse.

 

Single Control kompressorer
De transparente og præcise Single Control kompressorer styrer lyden af både instrumenter og vokale inputs. Tilslut instrumentet eller mikrofonen og juster gain, så kan der finjusteres ved at dreje på Single Control-knappen.

USB-optagelse og playback
Professionelle optagelser direkte til computeren (Windows, MacOs og iOS) uden brug af eksterne audio interfaces og mange kabler.

EQ
Design din lyd hurtigt og præcist med den optimerede firebånds-EQ, der indeholder to semi-parametriske EQ'er med en "narrow"/"wide" Q-selector og to "shelving" EQ'er. De præcise +/- 15 dB semi-parametriske EQ'er "narrow"/"wide" selector giver et udvidet udvalg af lyd-nuancer. (E 12 har kun én semiparametrisk selector).

Footswitch
Tilslutning til tredjeparts footswitch. FX-send kan mutes på footswitchen.

Alle konsoller er udstyret med den nyudviklede 32-bit floating point Z.CORE DSP-effekt engine, der har 80 foruddefinerede presets, 40 reverbs, 20 delays og 20 moduleringseffekter med to responsive parametre samt en Tap tempo knap, der kan styre tempoet (BPM). Du kan ændre og justere på de foruddefinerede presets og gemme som nye presets – der er plads til 20 nye – der er tilgængelige med hurtige recalls.

 • RCF E12 mixer 6 Mic + 3 stereo input, 4 AUX, m/effekt
  - Varenummer: E12

  RCF E12 mixer 6 Mic + 3 stereo input, 4 AUX, m/effekt

  levering: 1 - 2 dage
  E12 i studie-kvalitet, 54 dB gain på Mic-preamps med kombinationsstik. To line indgange kan skiftes til Hi-Z input. Indput sektionen indeholder også tre stereo input og stereo-retur. Input kanaler fra 1 til 4 har single control kompressor. De seks monokanaler er forsynet med 3-bånds EQ'er, med sweep på mellemtone Stereoinput kanalerne er forsynet med en trebånds EQ.
  DKK
  3.498,00
 • RCF E16 mixer 12 Mic + 2 stereo input, 6 AUX, m/effekt
  - Varenummer: E16

  RCF E16 mixer 12 Mic + 2 stereo input, 6 AUX, m/effekt

  levering: 1 - 2 dage
  E16 i studie-kvalitet, 54 dB gain på Mic-preamps med kombinationsstik. To line indgange kan skiftes til Hi-Z input. Indput sektionen indeholder også tre stereo input og stereo-retur. Input kanaler fra 1 til 4 har single control kompressor. De 12 monokanaler er forsynet med 3-bånds EQ'er, med sweep på mellemtone Stereoinput kanalerne er forsynet med en trebånds EQ.
  DKK
  4.998,00
 • RCF E24 mixer 18 Mic + 3 stereo input, 6 AUX, m/effekt
  - Varenummer: E24

  RCF E24 mixer 18 Mic + 3 stereo input, 6 AUX, m/effekt

  levering: 1 - 2 dage
  E24 i studie-kvalitet, 54 dB gain på Mic-preamps med kombinationsstik. To line indgange kan skiftes til Hi-Z input. Indput sektionen indeholder også tre stereo input og stereo-retur. Input kanaler fra 1 til 8 har single control kompressor. De 18 monokanaler er forsynet med 3-bånds EQ'er, med sweep på mellemtone Stereoinput kanalerne er forsynet med en trebånds EQ.
  DKK
  6.898,00