Image is missing!

dLive til Folkeklubben

Steffen Lind Sørensen og Kevin Le Geyt er henholdsvis lydmand og scenemester hos musikgruppen Folkeklubben. 

Folkeklubben var på udkig efter et nyt mixersystem til tour og valget faldt på dLive-systemet fra Allen & Heath. System-konfigurationen de har valgt, består af et CDM48 mixrack, dLive C3500 digitalmixer, og et A&H Dante modul.  

Steffen Lind Sørensen uddyber, hvorfor valget faldt på dLive-systemet: 

Grunden til, at vi har valgt dLive-systemet, er at alt processeringen forgår igennem hjernen (CDM48 mixrack) og at vi i den sammenhæng kan opnå en fleksibel kontrol af showet med enten C3500-pulten, en laptop eller tablet. Vi har således mange muligheder for at overvåge og betjene scene-setuppet, både før- og i løbet af showet. 

Fleksibiliteten af systemet bevirker også, at vi nemt kan ændre konfigurationen alt efter hvilken en opsætning, der kræves på de enkelte spillesteder f.eks. kan mindre setups klares helt uden tilstedeværelsen af en surface. 
Vi er stærkt begejstret for dLive-systemet som helhed samt den fleksibilitet som systemet tilbyder og vi glæder os til at få afprøvet systemet på Folkeklubbens Forårstour 2019.  

Udover dLive-systemet blev der også investeret i en ZCASE flightcase med gasfjedring, som sikrer et super effektivt og hurtigt workflow. 

Folkeklubben er snart aktuel med deres Forårstour 2019 og de har allerede flere udsolgte koncerter samt koncerter med få billetter tilbage. Se Folkeklubbens tourplan og bestil billetter allerede i dag. 

dlive diagram

 • A&H dLive C3500 mixer brugerflade, 24 faders
  - Varenummer: AHT-DLIVE-DLC35

  A&H dLive C3500 mixer brugerflade, 24 faders

  levering: 1 - 2 dage
  dLive C Class; et nyt udvalg af MixRacks og Surfaces i kompaktudgaver. dLive C Class er baseret på XCVI som er den samme 96KHz FPGA processor, der findes i A&H´s flagskib S Class.

  Ring for pris
 • A&H dLive CDM48 MixRack 48/24
  - Varenummer: AHT-DLIVE-CDM48

  A&H dLive CDM48 MixRack 48/24

  levering: 1 - 2 dage
  dLive C Class; et nyt udvalg af MixRacks og Surfaces i kompaktudgaver. dLive C Class er baseret på XCVI som er den samme 96KHz FPGA processor, der findes i A&H´s flagskib S Class.

  Ring for pris
 • Zcase til alle fabrikater og typer af mixere
  - Varenummer: Z-ZCASE

  Zcase til alle fabrikater og typer af mixere

  ZCase mixer-flightcase med gas-fjedring. Vi giver dig gerne et tilbud på flightcase til din mixer, uanset fabrikat og model. Kontakt os for nærmere information

  Ring for pris