Image is missing!

AUDAC-nyhed: Soundbar med integreret subwoofer

IMEO1 Soundbar har et slankt og elegant design og indeholder alle nødvendige funktioner til udvidelse af ethvert audiovisuelt system.

Lyden fra IMEO1 er i høj kvalitet og med den indbyggede subwoofer, er systemet meget stilrent. Systemet monteres på væggen med usynlige monteringsbeslag som medfølger.

Soundbaren har to 1,5" højfrekvensdrivere på 15 Watt og en lavfrekvensdel bestående af to 2,5" frekvensdrivere på 30 Watt, hvilket resulterer i en samlet effekt på 60 Watt RMS.
Class-D-forstærkeren med integreret DSP er konfigureret til at lavfrekvensdriverne giver en krystalklar lydgengivelse samt fantastisk lavfrekvent respons.
Valgbare forudindstillede DSP-programmer giver mulighed for at tilpasse applikationer som præsentationer, musikafspilning eller video.

 

Forskellige indgangsmuligheder såsom en ubalanceret line-indgang, HDMI (ARC) -indgang eller SPDIF (optisk og koaksial) tillader kompatibilitet med en variation af inputkilder, mens Bluetooth tillader trådløse forbindelser med bærbare enheder. En medfølgende IR-fjernbetjening giver mulighed for indgangsvalg (kilde), volumenkontrol og EQ-forudindstillet valg

Der medfølger vægmonteringsbeslag, der gør det nemt at montere på alle former for væg-overflader eller placering med optimal styring og dækning af kablerne.

Se flere informationer i videoen og på varenumrene.

Se SC SOUND's sortiment af produkter fra Audac her: Se Audac-sortimentet

 

 • - Varenummer: AU-IMEO1-W

  Audac Soundbar Imeo1, hvid

  levering: 1 - 2 dage
  IMEO1 Soundbar har et slankt og elegant design og indeholder alle nødvendige funktioner til udvidelse af ethvert audiovisuelt system. Lyd i højkvalitet samt nemt at montere med de usynlige monteringsbeslag. Ideelt til installationer i klasseværelser og mødelokaler, hvor den kan kombineres med skærme, smartboards eller projektorer
  DKK
  2.255,00