Image is missing!

LPJ Lydteknik - DX164 StageBox

DX164 stagebox med UPS i et kombineret dLive/SQ setup:
LPJ Lydteknik har i den seneste tid gået og brygget på en spændende stageboks-løsning til hans dLive system. Det er så fint og nørdet, OG vi har heldigvis fået lov at fortælle jer andre lidt om det:

Ideen bag setuppet var at lave en løsning hvor man slap for tunge VEAM remotekabler og boxe, men samtidig at have et setup med remoteboxe, kabler og en PD-løsning der kunne pakkes i flyvevenlige kasser, eller som en kompakt og vægt venlig løsning til f.eks. en splittervan tour.

Selve DX164 boxen er monteret i en lille kasse bygget af LJ Custom. Henover DX-boxen sidder der et lille panel med CAT stik til DX A og DX B samt Powercon ind og ud. Inde i kassen får DX-boxen strøm fra 220V, samt 12V redundant strøm. På 12V siden sidder der en 12V PSU som giver strøm til en 12V batteri-UPS, der overtager forsyningen af DX164 boxen hvis 220V strømmen forsvinder. Ideen at man sammen med cat linjerne til DX-A og DX-B, trækker 220V der ikke køre på UPS, så man også kan køre baggear og andet på det samme strømlinje, og at man stadig har UPS på DX-164 boxens 12V side.

Hvis der er behov for analog inputs og output lokalt i racket med DM0’eren, er tanken at det klares med et SuperMADI kort og en MADI converter. 

Skal man ud og flyve med et flyselskab som ikke tillader batterier, kan 12V batteri-UPS’en nemt pilles ud af kassen og 12V PSU’en sættes direkte til DX164 boxen, så man stadig har en løsning med redundant strøm (dog uden UPS).

Denne sommer er setuppet ude og køre med på Shaka Loveless og Wafande der er på tour sammen. Setuppet til denne produktion består af en C1500 med Waves kort til FOH mix, samt et DM0 på scene. DM0’eren har monteret et DX-link kort (så man kan sætte i alt 4 stk DX-boxe med redundant CAT forbindelse til racket), et Dante kort der får input fra de 2 trådløse mic kanaler, og et GigaACE kort der splitter digitalt til S-Link porten på SQ5’eren der mixer monitor. På scene er der både kablede in-ears og monitorkasser, og output til de kablede in-ears kører fra SQ5’erens S-Link port, over i Tielines på dLive pulten og ud på scenen i DX164 boxene. 

 • A&H dLive C1500 mixer brugerflade, 12 faders
  - Varenummer: AHT-DLIVE-DLC15

  A&H dLive C1500 mixer brugerflade, 12 faders

  levering: 1 - 2 dage
  dLive C Class; et nyt udvalg af MixRacks og Surfaces i kompaktudgaver. dLive C Class er baseret på XCVI som er den samme 96KHz FPGA processor, der findes i A&H´s flagskib S Class.

  Ring for pris
 • A&H SQ5 Digital mixer 48 kanaler
  - Varenummer: AHT-SQ-5

  A&H SQ5 Digital mixer 48 kanaler

  levering: 1 - 2 dage
  Allen & Heath SQ-5 digital mixer 48 kanaler. SQ-5 og SQ-6 er baseret på Allen & Heaths spritnye XCVI 96kHz FPGA-engine, som skærer igennem markedet på lydvalitet og den lave latency på blot <0.7ms.
  DKK
  18.240,00