MFA multifunktions Sourcecon forstærkere

MFA208 (80 Watt) og MFA216 (160 Watt) fra AUDAC er to innovative to-kanals klasse D forstærkere med integrerede SourceCon™ modul slots.De kan bruges til at drive stereoanlæg med lav impedans med en maksimal effekt på henholdsvis 2 x 40 og 2 x 80 Watt, mens det er muligt at brokoble til en konstant spænding (70/100V) med en maksimal udgangseffekt på 80 og 160 Watt. 

Det integrerede SourceCon™ -modul -stik gør det muligt at implementere ethvert tilgængeligt kompatibelt SourceCon-modul, som giver en ægte All-In-One løsning.. 

Den typiske konfiguration er implementeringen af enten et lydstreamingsmodul eller et internetradiomodul. Derudover tillader en stereolineindgang forbindelse til enhver form for eksterne lydkilder. MFA-serien er det perfekte valg til Bar, restauranter, Retail, og butikker mv. MFA-serien er både RS232, RS485 og TCP / IP-kontrollerbar og kan anvendes sammen med AUDAC´s vægpaneler. 

Ved hjælp af den frit tilgængelige AUDAC Touch ™ 2-applikation kan kontrol og konfiguration foretages fra AUDAC Touch 2 appen, som er frit tilgængelig til både IOS og Android-enheder

 • - Varenummer: AU-MFA216

  Audac Multifunktion SourceCon forstærker 2 x 80 W

  levering: 1 - 2 dage
  Det perfekte valg til Bar, restauranter, Retail, butikker mv Denne revolutionerende forstærker er designet som en to-kanals klasse D forstærker. Det kan bruges til at drive stereosystemer med lav impedans med en maksimal effekt på 2 x 80 Watt, mens det er muligt at bygge bro til en konstant spænding (100V og 70V) med en maksimal udgangseffekt på 160 Watt. En switch-mode strømforsyning tillader en bred variation af netspændinger for global kompatibilitet.
  DKK
  6.381,25