Image is missing!

NT-SF1 Soundfield 360° surround sound mikrofon

RØDE NT-SF1 SoundField mikrofon

SoundField opfandt den ambisoniske mikrofon, A-Format™ og B-Format™ lyd, der revolutionerede 3D-lydproduktionen. RØDE revolutionerede mikrofonindustrien ved hjælp af avancerede fremstillingsmetoder til at fremstille og udbyde præcisionsmikrofoner af høj kvalitet til tilgængelige priser. For første gang er magien i disse to ikoniske mærker samlet.

Optager alt!
NT-SF1 optager hele det sfæriske lydfelt. Hver lyd, hver retning, perfekt. Det betyder, at du senere i efterproduktionen kan manipulere lyden. Ændre mic-retningen, positionen og rotationen. Lav en komplet 7.1.4 surround mix. Opret et fuldt hovedsporet 360-graders lydbillede til underholdende video. Uanset om du optager opera, field recording eller en spillefilm, tilbyder NT-SF1 uovertruffen kvalitet og fleksibilitet.

Applikationer
NT-SF1 er den perfekte mikrofon til en lang række applikationer, fra musikoptagelse til at indfange 3D-lydbilleder til VR-applikationer. Da moderne lydproduktion i stigende grad kræver brug af surround- eller flerkanals 3D-gengivelse, bør NT-SF1 være en del af enhver lydoptagers setup.

 

TF-45C kapslen
I hjertet af NT-SF1 sidder den helt nye TF-45C True kondensator-kapsel. Dette helt nye design muliggøres gennem en usædvanlig høj præcision i fremstillingsprocessen. Fremstillet på RØDEs Sydney HQ, er TF-45C kapslen bearbejdet til tolerancer på mindre end 1 micron på deres "state-of-the-art" produktionsfaciliteter. Resultatet er en kapsel med betagende klarhed, sonisk renhed og usædvanlig lav egen-støj.

SoundField By RØDE Plugin processor
Den nye NT-SF1 passer perfekt til den nye SoundField By RØDE plugin ambisonic processor. Den nye SoundField af RØDE plugin er designet til at tilbyde den mest præcise rumvirkning og lydgengivelse, når den bruges sammen med NT-SF1 SoundField.

Tilbehør
NT-SF1 leveres som et komplet sæt, med ophæng, sfærisk vindbeskyttelse samt vindpels. Alt dette er leveret i en smuk præsentationsboks.

Historien bag SoundField
SoundField-legenden starter i 1978 i Storbritannien, hvor den første kommercielle SoundField-mikrofon blev lanceret baseret på Michael Gerzons banebrydende arbejde. SoundField er nu en global leder inden for high-end ambisonic mikrofoner, som er installeret på mange af verdens mest ikoniske steder. SoundField blev en del af Freedman-koncernen i 2016 og banede vejen for den fælles udvikling med RØDE.