Image is missing!

Nye NX-modeller fra RCF

NX 32-A og 45-A er ”avlet” til at være arbejdshest for bl.a. rental-firmaer og professionelle musikere, der har brug for noget særdeles solidt gear. NX 32-A og NX 45-A er kraftfulde aktive højttalere, der samtidig er meget fleksible. De kan benyttes som stand-alone FOH system eller som satellit (med subwoofer) – og som enten stagemonitor i front eller på siden.

FiRPHASE-teknologi
RCF-højttalere er designet på ryggen af en avanceret FiR-filtreringsteknologi, der er designet til at levere transparent, klar og perfekt stereo-lyd. De specielle FiRPHASE-filtre sørger for lydgengivelse uden faseforvrængninger, hvilket sikrer et absolut minimum af latency.

Overlegne kompressions-drivere
RCF kompressions-drivere, der er lavet i ren titanium giver et crossover-punkt lavere end 800 Hz. Dette giver et bedre impuls-respons, hurtig decay og overlegen effektivitet.

 

Drivere med Neodymium-magneter, hvilket sikrer maksimal performance og pålidelighed. Voice coil med kapton, der tåler meget høje temperaturer. Membranen er nøje designet til at minimere forvrængning og øge lavfrekvensområdet. 

Kraftfulde Klasse D-forstærkere
RCF’s klasse-D-forstærkere – designet i solid aluminiums-konstruktion – er kendetegnet ved stor ydeevne og høj effektivitet i en kompakt letvægtsløsning. Aluminiums-princippet er også fordelagtigt i forhold til varmeafledning. Alle NX-forstærkere har SMPS strømforsyningssektion – det minimerer transportvægten og der kan stadig produceres max output.