Image is missing!

Nye håndholdte recordere fra Tascam

Så er der nye modeller af digitale, håndholdte recordere fra Tascam: DR-05X, DR-07X, DR-40X.

Disse 3 nye modeller er suveræne værktøjer til video-optagelser, voiceover, komponering af musik og sang, podcasts og interviews mv. De nye modeller har 2-in/2-out audio interface-funktion; tilslut recorderne med en computer eller iOS-enhed, så har du et USB audio interface, der kan både optage og afspille med DAW eller andet streaming-software – hvilket giver rigtig mange muligheder for live stream, podcast og andre former for digitale lyd-projekter. 

Alle nye DR-X-modeller kan prale af en helt opdateret brugerflade, der gør det nemt at få adgang til optagelse, justering af niveauer, sletning af optagelser, tilføjelse af markører og andre almindelige funktioner. DR-X-serien har endvidere Auto-Recording-funktion – recorderne kan indstilles til at begynde optagelse, når de opfanger en lyd, og deres Pre-Recording-funktion garanterer optagelser med op til 2 sekunders forudindspilningstid.


Modellerne er udstyret med små kondensatormikrofoner, der nemt håndterer både lille og stor lyd – op til 125dB SPL – og med så stor følsomhed, at hver detalje kommer med. Og med øget kapacitet til microSDXC-kort op til 128 GB, kan DR-X-serien bogstaveligt talt optage i dagevis. Brugerfladen er også opdateret med flersprogede menuer. 

Flere nye gode og praktiske features; en ny klar/lys baggrundsbelyst skærm, der er let at se selv i det klareste sollys, en ”diktat”-tilstand, som gør det muligt for brugeren at ”hoppe” i lydafspilningen i forudvalgte trin. Yderligere fordele er hastighedsstyring og Overwrite Mode (punch-in/punch-out), som giver brugerne mulighed for at vælge en præcis tid på optagelserne, hvorfra der så kan overskrives/optages over – endda med ét-niveaus fortrydelsesfunktion.

Se videoerne og læs mere om de 3 modellers detaljer under de respektive varenumre.

 

 • - Varenummer: TAS-DR05X

  Tascam DR-05X håndholdt optager, diktafon

  levering: 1 - 2 dage
  DR-05X er en bærbar stereo audio recorder af høj kvalitet i MP3- eller WAV-format - herunder 96-kHz / 24-bit høj opløsning lyd - ved hjælp af microSD-, microSDHC- eller microSDXC-medier. Et par omni-directionelle mikrofoner håndterer op til 125 dB SPL med følsomheden til at optage alle detaljer. Brugere kan også bruge deres egen mikrofon eller line-level kilde via mini-jack stereo input som indeholder plug-in strøm til mikrofoner.
  DKK
  899,00
 • - Varenummer: TAS-DR07X

  Tascam DR-07X håndholdt optager, diktafon

  levering: 1 - 2 dage
  Tascam DR-07X er en håndholdt digital optager og USB audio interface baseret på den populære, kraftfulde Tascam DR-07. Ideel til musikoptagelse, lyddesign og mere, DR-07X har enorm ydeevne i en kompakt pakke. Et par cardioide kondensatormikrofoner håndterer høje lydtrykniveauer og kan indstilles i AB eller XY retning, til et bredt stereofelt eller ekstra klar gengivelse med reduceret faseforskydning mellem begge kanaler. Brugere kan også bruge deres
  DKK
  1.148,00
 • - Varenummer: TAS-DR40X

  Tascam DR-40X håndholdt optager, diktafon

  levering: 1 - 2 dage
  DR-40X er en alsidig fire-track lydoptager til musik, podcasting, biograf og enhver anden applikation, der kræver lyd af høj kvalitet. Baseret på den meget succesfulde Tascam DR-40, tilføjer denne optager flere nye funktioner til det allerede omfattende funktionssæt.
  DKK
  1.642,00