Image is missing!

Nye instrumentmikrofoner fra Lewitt

Lewitt har lanceret to nye instrumentmikrofoner henholdsvis LCT-140 AIR og LCT-040 MATCH.

Med LCT-140 AIR og LCT-040 MATCH mikrofonerne får du den høje nøjagtighed, som Lewitt er kendt for, til en mere overkommelig pris.

LCT-040 MATCH:

Med denne instrumentmikrofon får du den høje præcision, som LCT-serien er kendt for, men i et nyt ergonomisk design, som giver mikrofonen en maksimal fleksibilitet, når det kommer til positionering i selv de snævreste omgivelser. Indeni det kompakte og hårdføre mikrofonhus af aluminium er der en specialdesignet kondensatorkapsel, som er specifikt optimeret til strengeinstrumenter og trommer.

LCT-040 MATCH fås også som Matched pair

LCT-140 AIR:

Med LCT-140 AIR får du en instrumentmikrofon med et væld af funktioner, som inkluderer off-axis lyddæmpning, præ-dæmpning og low-cut filter. Du har også mulighed for at skifte mellem lineær og nuanceret respons, som giver mulighed for mere karakterfulde optagelser. Mikrofonhuset, som består af aluminium, er let og robust på samme tid. Disse funktioner – sammen med den polariserede kondensatorkapsel – giver en høj klarhed til dine optagelser af tromme, streng og andre akustiske instrumenter.

 • Lewitt Authentica LCT-040 Match Mikrofon
  - Varenummer: LEW-LCT040

  Lewitt Authentica LCT-040 Match Mikrofon

  levering: 1 - 2 dage
  Mikrofon til instrument optagelser med fremragende lyd. Instrument kondensator mikrofoner velegnet til bla.akustiske guitar og tromme optagelser.
  DKK
  698,00