Image is missing!

Nyheder fra Studiologic

Numa Compact 2x

– kompakt letvægts keyboard som vejer beskedne 7,0 kg. 
Pakket i det samme kompakte kabinet er der nu 3 lydmoduler; et Hammondorgel baseret på Numa Organ, Sledge Sound Synthesis og 1 GB sample hukommelse. Udover dette har keyboardet et farverigt OLED-display, samt 88 fabriksinstallerede lyde, som spænder sig fra koncert-klaverer med streng resonans til banebrydende synth-lyde.
Den nye USB-port gør det muligt at sende og modtage digital lyd og de indbyggede højttalere hjælper med at forstærke lyden fra din computer eller tablet.

Numa Compact 2x er revolutionerende, når det kommer til lydkvalitet, digitale efterbehandlingseffekter og MIDI controller-funktioner. Takket være de indbyggede højttalere og den interne digitale forstærker, er Numa Compact 2x særdeles velegnet og fleksibel i ethvert musikalsk miljø.

SL Mixface

SL Mixface er en komplet MIDI-controller enhed, der kombinerer stil, enkelhed og mobilitet med en kraftfuld engine. 
Det kompakte design gør, at den kan medbringes overalt og hosting-kapaciten og auto-mapping af de vigtigste DAW-apps giver stor frihed til workflowet. Dens tilslutningsmuligheder og interne batterier gør den til en ideel bærbar enhed, der også er perfekt til dit stationære studio setup. Med øjeblikkelig DAW/Control mode-switching er du klar til at styre dine DAW og virtuelle instrumenter med et tryk på en knap. Transportkontrolfunktionerne fungerer altid, uanset om du optager, redigerer lydparametre eller blander.

SL Mixface kan anvendes sammen med ethvert keyboard, der gør det til en fuld 4-lags MIDI-controller. SL Mixface udvider naturligvis også kontrolfunktionen på alle keyboards i SL-serien og monteres sikkert via et magnetisk system. Takket være dens forbindelsesporte kommunikerer den med computeren som enhed via. Bluetooth og USB på samme tid.

 • Studiologic Numa Compact 2x
  - Varenummer: STL-92933030

  Studiologic Numa Compact 2x

  Numa Compact 2x er et kompakt og letvægtigt keyboard som vejer 7 kg. Det tilbyder sublim lydkvalitet, digitale, efterbehandlede effekter og MIDI-styringsegenskaber. Keyboardet er udstyret med OLED-display og en lydbank med en bred vifte af professionelle lyde. Det har også en FX-processor som kan spille op til 6 effekter på en gang.
  DKK
  5.210,00
 • Studiologic SL Mixface
  - Varenummer: STL-97108010

  Studiologic SL Mixface

  SL MIXFACE er en komplet Controller, der kombinerer stil og enkelhed med en kraftfuld engine. Nemt at tage med på farten. Hosting kapacitet og auto-mapping af de vigtigste DAW apps giver stor frihed i workflowet. Mange tilslutningsmuligheder og med integreret batteri-funktion.
  DKK
  1.799,00