Image is missing!

Nyheder fra Ultrasone

Så er der netop landet 6 spændende nyheder fra tyske Ultrasone! 

ULTRASONE EDITION 11 LIMITED

Hvert enkelt sæt af ULTRASONE Edition 11 hovedtelefoner er håndlavet omhyggeligt og er kun produceret i et antal af 1.111 stk.
Den åbne konstruktion, hvor ørekopperne dækker hele øret, danner grundlaget for den luftige, overlegne lyd fra disse hovedtelefoner.

ULTRASONE EDITION 15 EX VERITAS

Edition 15 EX Veritas er udstyret med en innovation inden for driver-teknologi: En guld-titan-forbindelse teknologi (GTC). Driveren kombinerer en guldfolie-membran og en titanium-dome, hvilket giver en enestående og sublim lydgengivelse.

EDITION 8 CLASSIC

Edition 8 Classic er en avanceret hovedtelefon med en klar lydkarakter, en blød bas samt stereo-effekter der gengives utroligt tydeligt. Med S-Logic® Plus-teknologi står den naturlige surround-lyd tydeligt i forgrunden af lydbilledet, hvilket gør instrumenter og vokal utroligt klare i lyden.

 

PRO1480I:

Hovedtelefon i high-end kvalitet. Med patenteret S-Logic® Plus-teknologi, der leverer transparent og særdeles krystalklar lyd – et perfekt fundament, når du skal mixe og redigere.Hovedtelefonen er udstyret med 40 mm Mylar-transducere i høj kvalitet og lette – men alligevel kraftige – neodym-magneter, der sikrer en yderst detaljeret lyd.

SAPHIRE IN-EAR HEADSET:

Med seks drivere på hver side, giver Saphire en uovertruffen lyd-oplevelse. Saphire giver et unikt detaljeret lydbillede over hele frekvensspektret. Dybe, koncise basser via to BA-drivere i lave frekvenser, fine midter- og høje frekvenser med en BA-driver for hvert mellem- og høj-spektrum samt to elektrostatiske drivere, der fremhæver superhøje frekvenser: Der er ikke noget kompromis, når det kommer til lyd med Saphire.

PANTHER DIGITAL ANALOG KONVERTER

Takket være sin AKM 4490 DAC-chip tryller PANTHER max kvalitet ud af alle tilsluttede lyd-kilder. Med op til 384 kHz og 32 bit PCM-opløsning får du helt uforfalsket og ukomprimeret lyd. PANTHER har endvidere højtopløselig DSD-processering – helt op til DSD 256.