Image is missing!

Nyt agentur: ClearOne konference-systemer

Nyt agentur hos SC SOUND

ClearOne er en amerikansk producent, som designer, udvikler og sælger innovative løsninger indenfor konference og netværksstreaming.

ClearOne´s productsortiment består af:

DSP-mixere - Brancheførende professionelle lydkonferencesystemer bringer avanceret lydteknologi til ethvert arbejdsområde, fra små møderum til de største mødelokaler og bestyrelseslokaler.

Beamforming Mikrofoner - Professionelle retningsbestemte beamforming loftsmikrofoner, der styres via DSP-mixere til kompromisløs lydoptagelse og lydydelse.

Forstærkere - Kraftige digitale forstærkere tilbyder professionel lydkvalitet til konferencer, lydforstærkning og distribution.

Konferenstelefoner - Konferenstelefoner med fuld duplex-lyd, der kan daisy-chaines for uovertruffen skalerbarhed og kontrol til at dække mellemstore til store konferencelokaler.

Grænseflademikrofoner - Fleksible USB-højttalertelefoner, der drives af ClearOnes HDConference™ -lyd, som giver uovertruffen lydklarhed og forbedre konferenceoplevelsen.

Webkameraer – Professionelle webkameraer i HD og 4K opløsning som tilsluttes direkte til enten PC eller DSP-mixerne via USB.

Vi har netop opsat to spændende konferenceløsninger i vort showroom i Vejen


Collaborate Versa 150-systemet er velegnet til mellemstore rum på 6-8 personer og virker på enhver pc-baseret applikation som Zoom, Teams eller ClearOnes Collaborate Space,
Systemet består af en Unite 150 PTZ-kamera med 12x optisk zoom, og 255 programmerbare forudindstillinger og en Chat 150-højttalertelefon med første mikrofonprioritet for at undgå reflekterede lyde.
Dette sæt kan let udvidelse til at rumme 15-16 personer i rummet - tilføj bare endnu en Chat 150-højttalertelefon i en Daisy Chain.
Versa hub understøtter 2 skærme, så den ene skærm kan bruges til video fra eksterne lokationer og den anden skærm kan bruges til en præsentation eller enhver fil, der diskuteres i videoopkaldet.


Versa Room CT fra ClearOne - et komplet AV-sæt til alle pc-baseret konferencer. Sættet inkluderer ClearOnes revolutionerende USB-aktiverede beamforming mikrofon til faldlofter, som ikke kræver nogen form for ekstern lydprocessor, da al lydbehandling sker internt i loftsmikrofonen.
Versa Room CT består af en beamforming loftsmikrofon, 2 lofthøjttalere, en Unite 50 4K-kamera og en USB-hub, som understøtter 2 skærme. Et Bluetooth-modul til lydopkald kan også tilføjes til håndfri telefonopkald som i en bil. Velegnet til møde- og konferencelokaler med 12-25 deltagere.

Se alle produkter fra ClearOne HER


Kontakt os for en demonstration allerede i dag.