Image is missing!

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger: Navn, adresse, telefonnummer og e-mail adresse.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos SC SOUND A/S og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke således, at du er informeret om præcis hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Ledelsen og relevante medarbejdere hos SC SOUND A/S har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Den dataansvarlige på scsound.dk er SC SOUND A/S, Dalgas Alle 15, 6600 Vejen.

I forbindelse med at en eventuel betalingstransaktion gennemføres, kan du vælge at få dine betalingsoplysninger gemt. Dine betalings- og kortoplysninger gemmes hos SC SOUND’s certificerede samarbejdspartner Bambora. Oplysningerne opbevares i et sikkert miljø, som lever op til internationale sikkerhedsstandarder. Herfra kan de genanvendes ved køb på scsound.dk, samt andre hjemmesider, hvor Bambora måtte have et samarbejde. 

 

Når du anvender et betalingskort på scsound.dk, er det kun Bambora – og ikke SC SOUND – som får adgang til dine oplysninger. Dette gælder, både når du køber et produkt, og hvis du vælger at gemme dine kortoplysninger til senere brug. At bruge og gemme kortoplysninger til senere brug er derfor alene en sag mellem dig og Bambora, selvom det sker, mens du benytter scsound.dk.

Oplysninger afgivet til scsound.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. Som registreret hos SC SOUND A/S, Dalgas Alle 15, 6600 Vejen har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen og ret til at få dem slettet. Oplysninger relateret til køb kan dog tidligst kræves slettet 16 måneder efter købet af hensyn til sager vedr. svindel, blandt andet sager om misbrug af betalingskort. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til mail@scsound.dk.

Hvis du ikke kan acceptere persondatapolitikken, bedes du undlade at benytte SC SOUND’s hjemmeside.