Redshopb2b

  • Reinhardt SoftSep med boom pole gevind i håndtag
Reinhardt
Varenummer: RE-SOFTZEP-SH

Reinhardt SoftSep med boom pole gevind i håndtag

Levering: 8-12 dage

Kort beskrivelse

Da den originale Soft-Zep blev introduceret på markedet i september 2007, var Reinhardt Soft-Zep intet mindre end en revolution i enkelhed, design og ydeevne. Vi har lyttet til vores kunder og har udviklet Soft-Zep MKII. Ved at bruge Reinhardts Whisper-teknologi og optimere produktionsteknikker har vi været i stand til at reducere prisen og vægten (390 g) af Soft-Zep MK2 betydeligt, så det er den mest omkostningseffektive blimp på markedet, hvilket gør den ideel til skoler og gymnasier.
Detaljebeskrivelse
Inkl. moms DKK 1.732,50

Detaljebeskrivelse

Reinhardt SoftZep mk2

Da den originale Soft-Zep blev introduceret på markedet i september 2007, var Reinhardt Soft-Zep intet mindre end en revolution i enkelhed, design og ydeevne.

Vi har lyttet til vores kunder og har udviklet Soft-Zep MKII. Ved at bruge Reinhardts Whisper-teknologi og optimere produktionsteknikker har vi været i stand til at reducere prisen og vægten (390 g) af Soft-Zep MK2 betydeligt, så det er den mest omkostningseffektive blimp på markedet, hvilket gør den ideel til skoler og gymnasier.

 Den åbne celleskumkerne, som vi nu bruger, er meget mere akustisk gennemsigtig end de tidligere Soft-Zep-modeller. MK2 bruger et specielt letvægts akustisk skum med en meget grov stigning, der effektivt skaber et hulrum, der er grundlæggende for effektiv forrudeydelse og dog samtidig minimerer højfrekvent dæmpning. MK2 har en større diameter end den originale SoftZep for forbedret vindstøjreduktion.

 MK2 er let, robust og enkel at bruge og har en permanent monteret pelsvindue af høj kvalitet og et meget behageligt håndgreb lavet af Kraton-gummi med bløde gelindsatser. For at gøre det nemmere, indsættes mikrofonen simpelthen i bagsiden af ​​Soft-Zep MK2 på samme måde som en "Whisper".
 
En Regnhathat fås også til SoftZep Mk.2

Soft-Zep funktioner:
• Ekstremt let vægt. 390 g 14 oz.
•En størrelse passer alle
• Hurtig og nem at montere eller skifte filtre.
• Ingen bajonetter, skruer eller svirre holdere at kæmpe med.
• Konkurrencedygtige priser.

Hvad får du med din Soft-Zep:
• Pistolgreb
• Permanent monteret pelsvind af høj kvalitet.

Relaterede produkter