Redshopb2b

  • A&H SQ7 Digital mixer
  • A&H SQ7 Digital mixer
  • A&H SQ7 Digital mixer
  • A&H SQ7 Digital mixer
  • A&H SQ7 Digital mixer
  • A&H SQ7 Digital mixer
  • A&H SQ7 Digital mixer
  • A&H SQ7 Digital mixer
  • A&H SQ7 Digital mixer
  • A&H SQ7 Digital mixer
Allen & Heath
Varenummer: AHT-SQ-7 - EAN:
6938122247499

A&H SQ7 Digital mixer

Levering: 1-3 dage

Kort beskrivelse

SQ-7 er baseret på Allen & Heaths spritnye XCVI 96kHz FPGA-engine, som skærer igennem markedet på lydvalitet og den lave latency på blot <0.7ms.
Detaljebeskrivelse
Inkl. moms DKK 32.090,00

Detaljebeskrivelse

Allen & Heath SQ-7 digital mixer

SQ-serien er baseret på Allen & Heaths spritnye XCVI 96kHz FPGA-engine, som skærer igennem markedet på lydvalitet og den lave latency på blot <0.7ms. SQ-7 har 32 preamps indbygget samt 33 fadere. Alle konsoller i SQ-serien kan udbygges med op til 48 indgange via forskellige remotebokse, og har en port til Dante, Waves, MADI eller andre kort, hvilket udvidder mulighederne til systemintegration, FoH / mon-split og multitrack optagelse.

Det indbyggede SQ-Drive gør det nemt at optage 96kHz stereo- og multispor, direkte til en USB-enhed. SQ kan også tilsluttes en PC eller Mac via USB hvor den fungerer som et 32x32 USB lydkort med MIDI og DAW Control-funktioner. Allen & Heaths DEEP plug-in arkitektur giver mulighed for preamp- og kompressor emuleringer – direkte på kanalerne, og på mixbusser uden at tilføre latency til systemet. SQ har også en fuldt ud integreret Automatic Mic Mixer (AMM), til håndtering af konferencer, paneldiskussioner og tv-produktion.

”SQ er en super løsning for AV, corporate, udlejning- og installationsformål”, kommenterer Allen & Heaths produktchef, Keith Johnson. ”De er kompakte, lyder fantastisk og kan mixe alt fra paneldiskussioner og op til et fuldt liveband setup, og alt dette med utrolig lav latency og i 96kHz. Konsolen er desuden klargjort til DEEP-emuleringer, så når man registrerer sin SQ, får man en fantastisk rør-preamp med gratis som normalt koster 149 dollars, og vi planlægger at udbyde endnu flere boutique-plugins i fremtiden”.

SQ bruger interfacet består af en kapacitiv touchskærm og en opsætning af oplyste rotary-knapper. Kanal- og mixlayout kan konfigureres efter brugerens eget ønske, med farvedisplay og custom-navngivning på alle kanaler. SQ-5 har 8 softkeys, hvilket muliggør yderligere tilpasning af workflow, mens SQ-6 har 4 programmerbare drejbare kontroller og displays, udover sine 16 softkeys. SQ-7 har 16 softkeys samt 8 drejbare kontroller.

SQ er midterpunktet i et økosystem af apps, I/O-expandere, lydnetværkskort og ”personal mixers”, og giver mange muligheder for skalerbare systemkonfigurationer. SLink porten giver mulighed for tilslutning til en anden SQ, eller endda et dLive system.

 32 onboard preamps
 32+1 faders
 48 channel / 36 mix bus

Assignable SoftRotaries
 192 assignable channel strips

Tilbehør

Relaterede produkter