Image is missing!

RØDE Soundfield til kirkekoncert

Vi har for nylig leveret den første RØDE NT-SF1 SoundField mikrofon som er kommet til Danmark. Køberen er Torben Holdt som har været skrevet op til den spændende nyhed siden maj 2018.

Torben er lydtekniker og organist i Ejby kirke. Han har stor erfaring med indspilning af kor og orgler i danske kirker. Kendskabet til SoundField mikrofoner kommer fra udenlandske lydteknikere.

I 1994 udgav Torben sin første Audio CD, baseret på optagelser i Roskilde Domkirke med mikrofoner købt hos os. Vi er stolte over stadig at være den foretrukne leverandør af professionelle mikrofoner og vi er spændt på kommende resultater med NT-SF1 SoundField.

Mikrofonens 4 kapsler er ophængt som en Tetrehedron (3-kant med 4 flader). Ved hjælp af det gratis plugin ”SoundField by RØDE” er det muligt at panorere mikrofonens retningskarakteristik, position samt rotation 360 grader. Et full surround-mix er også muligt at kreere med NT-SF1, kun fantasien sætter grænser for de mange måder at indfange lydbilledet på.

Vi har stadig restordrer på NT-SF1, men håber at kunne levere flere i januar 2019 til ventende kunder.

Læs mere om NT-SF1 SoundField her: NT-SF1 SOUNDFIELD 360° SURROUND SOUND MIKROFON

 • Røde NT-SF1 Soundfield mikrofon 360 graders surround sound
  - Varenummer: NT-SF1

  Røde NT-SF1 Soundfield mikrofon 360 graders surround sound

  levering: 1 - 2 dage
  Røde NT-SF1 SoundField mikrofon. NT-SF1 optager hele det sfæriske lydfelt. Hver lyd, hver retning, perfekt. Det betyder, at du senere i efterproduktionen kan manipulere lyden. Ændre mic-retningen, positionen og rotationen. Lav en komplet 7.1.4 surround mix. Opret et fuldt 360-graders lydbillede til en underholdende video. Uanset om du optager opera eller en spillefilm, tilbyder NT-SF1 uovertruffen kvalitet og fleksibilitet.
  DKK
  7.998,00