Image is missing!

RØDECaster Pro og PodMic

Den ultimative broadcast duo er nu tilgængelig for alle og enhver.

RØDECaster™ Pro og den dynamiske podcast-mikrofon PodMic er designet til at komplementere hinanden perfekt og resultatet er dermed den ultimative broadcast duo på markedet i dag.

RØDECaster™ Pro

RØDECaster™ Pro er verdens første fuldt integrerede podcast produktionsstudio. Uanset om du lige er begyndt eller er en erfaren broadcaster, indeholder RØDECaster Pro Podcast Production Studio alt, hvad du nogensinde vil få brug for.

De 4 højkvalitets mikrofon-kanaler fungerer med kondensator-mikrofoner såvel som konventionelle dynamiske mikrofoner. Du kan hurtigt tilslutte mikrofoner til dig og dine gæster med automatisk niveau-indstilling og one-touch-optagelse til et MicroSD-kort. Du kan bogstaveligt talt optage din første podcast få minutter efter, at du har taget RØDECaster Pro ud af boksen.

RØDECaster Pro leveres med otte programmerbare pads til øjeblikkelig udløsning af lydeffekter, musik, jingles, applaus og annoncer - perfekt til at give din podcast professionel kvalitet. Du kan optage lyd direkte til de programmerbare pads fra alle indgange, eller blot ”drag and drop” filer fra din computer ved hjælp af den medfølgende software. Du kan endda vælge dine yndlingsfarver til padbelysningen.

Har du en fjern gæst, du vil interviewe? Du skal blot slutte din telefon til RØDECaster Pro via Bluetooth™ eller med et TRRS-kabel. RØDECaster Pro giver automatisk ”mix-minus” lyd for at forhindre ekko på forbindelsen.

RØDECaster Pro fungerer som en ”stand alone”-enhed, der optager direkte til et MicroSD™-kort. Du kan være klar til at gå i luften i løbet af få minutter. RØDECaster Pro fungerer også som USB-audio interface, der kan tilkobles din computer. Det betyder, at du kan optage din podcast til din yndlingsoptagelses-software. RØDECaster Pro kan også streame live.

Den nye 1.1.0 Firmware-opdateringen muliggør nu også USB-multitrack!

PodMic

Den helt nye PodMic er en dynamisk mikrofon, i broadcast-kvalitet, der er designet til podcast- og broadcast applikationer. Med et indbygget popfilter og en rig og jævn lyd vil den give din stemme en silkeagtig, professionel lyd/kvalitet. PodMic kan bruges med enhvert XLR-interface, men er optimeret til brug sammen med den nye RØDECaster™ Pro.

Akustisk afdæmpede rum var førhen en altafgørende faktor for at opnå lyd i broadcast-kvalitet, og det var uanset kvaliteten af de mikrofoner man benyttede. Da PodMic er en dynamisk mikrofon, opfanger den ikke ekstern støj og derfor elimineres behøvet for akustisk afdæmpning. Dette gør PodMic´en til en særdeles fleksibel mikrofon, da lydkvaliteten ikke bliver påvirket af et givent lokales akustiske karakteristik.

Uanset om din podcast indeholder skrigende sportskommentarer eller intime poesilæsninger, sørger PodMic for en afbalanceret, letforståelig vokal tone, som dine lyttere vil elske.

Den ultimative broadcast duo

Både RØDECaster Pro og Podmic er blevet optimeret til at komplimenterer hinanden. Du skal blot vælge 'PodMic' som mikrofontype via touchskærmen på RØDECaster™ Pro konsollen, derefter vil den automatisk anvende de optimale mikrofonindstillinger. Dette sikre de bedste resultater, uanset din stemmetype.