Image is missing!

Tascam produktnyheder - Model 12 og 16

Tascam Model 12 

Tascam Model 12 er en kompakt All-In-One integreret mixer og optagelses system designet til musik- og multimedieproducenter, sangskrivere og artister.
Den består af en 10-input mixer, en 12-spor af den meget anerkendte Tascam multi-track optager, USB-interface, MIDI-forbindelse, DAW-kontrolfunktioner og unik podcasting-funktion inklusive mix-minus og smartphone-input.

Model 12 kombinere følelsen af ​​en analog brugergrænseflade med den effektive arbejdsgang og uberørte kvalitet, der er forbundet med digital optagelse og produktion. Den kompakte og overskuelige Model 12 understøtter din kreative proces fra start til slut.

Tascam Model 12 er den ideelle kompakte Multitrack recorder, livemixer og Podcast mixer.

 

Tascam Model 16 

Tascam Model 16 All-In-One mixer bringer flagskibet Model 24s kraftige optagelses- og miksefunktioner og funktionalitet til et nyt niveau af kompakthed og overkommelig pris, hvilket skaber en fuldt udstyret kompakt mixer, der kombinerer den varme i analog med en digital arbejdsgang.

Model 16 er den perfekte Mixer-løsning til Small-Scale, optagelses- og produktionsmiljøer. Tascam model 16 indeholder multi-track recorder, USB-lydgrænseflade, effekter, omfattende mixing- og routing muligheder, samt trådløs Bluetooth.

 • - Varenummer: TAS-MODEL12

  Tascam Model 12 analog mixer og 12 track digital recorder

  Tascam Model 12 er en kompakt alt-i-en integreret mixer og optagelses system designet til musik- og multimedieproducenter, sangskrivere og artister. Den består af en 10-input mixer, en 12-spor af den meget anerkendte Tascam multi-track optager, USB-interface, MIDI-forbindelse, DAW-kontrolfunktioner og unik podcasting-funktion inklusive mix-minus og smartphone-input.
  DKK
  4.998,00
 • - Varenummer: TAS-MODEL16

  Tascam Model 16 analog mixer og 14 track digital recorder

  Tascam Model 16 alt-i-en-mixer bringer flagskibet Model 24s kraftige optagelses- og miksefunktioner og funktionalitet til et nyt niveau af kompakthed og overkommelig pris, hvilket skaber en fuldt udstyret kompakt mixer, der kombinerer den varme i analog med en digital arbejdsgang. Model 16 er den perfekte blandingsløsning til liveformat i småformater, optagelses- og produktionsmiljøer, der indeholder en multi-track recorder, USB-lydgrænseflade, effekter, omfattende mixing og routing muligheder og trådløs Bluetooth.
  DKK
  6.598,00