Image is missing!

Allen & Heath har lanceret deres nye flagskib, den analoge DJ Mixer - Xone:96.

Xone:96 indeholder den analoge sjæl fra Xone:92, men er re-designet med det nyeste inden for digital tilslutning.

Xone:96 har det hele. Den store og detaljerede Xone-analoge lyd – en raffineret præcis 4-bånds EQ med Xone: VCF-filtre og CRUNCH-harmonisk distortion samt et dobbelt 32-bit USB-lydkort (24 kanaler @ 96kHz) med Traktor Scratch-certificering lige ud af kassen. 

Med et velkendt layout og banebrydende lydværktøjer, der muliggør udviklingen af ​​brugerens signaturlyd, giver Xone:96 mulighed for nemt at forbinde hele deres set-up, fra bærbare computere og pladspillere til pedaler, synths og trommemaskiner. Der er to dedikerede FX-sends, fire stereoindgangs-kanaler med 4-bånds EQ, to stereoindgange med helt ny 3-bånds parametrisk EQ, to ekstra stereo-returkanaler og en separat masterindsats til eksternt FX-udstyr.

Efterspørgslen fra den professionelle klubscene har gjort at Xone:96 har et nyt og helt uafhængigt cueing-system, der sammen med det dobbelte lydkort, giver mulighed for lettere og problem frie overgange til næste DJ/Kunstner og back-to-back konstellationer. Dedikerede monitor udgang med 3-bands EQ.

Xone:96 er selvfølgeligt bygget til at kunne begå sig nat efter nat med en pakket klub eller på festival scenen.

Key Features:

• Legendarisk Xone design
• 6+2 kanals lydkort
• Dual 24 kanals 32 bit/96kHz Lydkort
• Traktor Scratch certificeret
• Dual Xone VCF Filter med CRUSH distortion
• Xone 4 bånds EQ
• To uafhængige CUE systemer
• innoFADER Cross Fader

Se SC SOUND's sortiment af produkter fra Allen & Heath her: Se Allen & Heath-sortimentet

 

 

Xone til tekstfelt2

Xone til tekstfelt

 • A&H DJ mixer Xone96 4 kanaler med 2 lydkort
  - Varenummer: AHT-X96

  A&H DJ mixer Xone96 4 kanaler med 2 lydkort

  levering: 1 - 2 dage
  .Xone:96 indeholder den analoge sjæl fra Xone:92 og er samtidig re-designet med den nyeste teknologi indenfor digital tilslutning. Dermed har Xone:96 den storslået Allen & Heath analoge lyd kombineret med 2 lydkort der giver dig mulighed for at tilslutte 2 computere. Du har mulighed for at lave dine mix meget detaljeret med 4-bånds EQ på alle 4 kanaler, manipuler lyden med det velkendte Xone filter hvor du nu også kan tilføje CRUNCH distortion.
  DKK
  12.248,00